torstai 9. toukokuuta 2013



Tänään tein taas saippuaa. Tällä kertaa kokeilin siihen tuorepuristettua appelsiinimehua.

Lisäksi piti väkertää uusia voiteita, kun edelliset alkavat loppua ja olla muutenkin vähän turhan tuhteja kesäkäyttöön. Taas oli tulla ongelmia, kun isot öljypullot lorauttavat öljyä liikaa kerralla. Kokeilin vesifaasiksi aloe mehua. Pulmia tuli myös siinä vaiheessa, kun voide olisi pitänyt saada pulloon. Eihän se millään meinannut mennä oikeaan osoitteeseen, varmaan puolet valui pöydälle...Onneksi jotakin säästyi käyttöönkin. Vartalovoide pääsi Joulupukin tuomaan Angry Birds -pulloon, kasvovoiteen lirutin tuommoiseen matkakäyttöön tarkoitettuun muovipulloon. Hätähousu kun olen, niin pitihän niitä saman tien myös testata. Hyväntuntuisia ainakin näi ensikokemalla, pidemmässä käytössähän sen sitten vasta näkee, onnistuivatko oikeasti.



Viime viikonloppuna tuli avattua myös kevään ja kesän kylpykausi Villa Hölmölän Pihapesul(l)assa. On aika erilainen kylpykokemus, kun saa nauttia samalla laskevasta ilta-auringosta ja linnunlaulusta!


2 kommenttia:

  1. Siis olitko ulkona vaahtokylvyssä? :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä juu :-) Muutaman kerran kesässä täytyy pihakylpyyn satsata, vaikka vedenlämmitys sitä varten lähes kokopäiväprojekti onkin :-D

      Poista